Vi anbefaler


Er du, ligesom vi, blevet for gammel til discount og dårlig service? Hvis svaret er ja, så læs videre, for på denne side vil vi løbende opdatere med butikker, hvor vi har fået god service ud over det sædvanlige.

Ønsker du god service og er træt af discount-optikere, så kan vi varmt anbefale Zimmer Optik, her får man ordentlig og kompetent service.


Da Victor fik briller havde vi vores ugentlige gang hos Louis Nielsen fordi de simpelthen ikke kunne få briller til at sidde ordentligt. Heldigvis kunne vi følges, for Louis Nielsen kunne heller ikke få mine solbriller til at sidde ordentligt med det resultat at jeg blev træt, fik hovedpine og ikke kunne skifte mellem almindelige briller og solbriller uden at der gik et par minutter, hvor øjnene skulle vænne sig til det.

Da Isabella skulle have nye briller besluttede vi at finde en anden optiker og, belært af bitter og dyrekøbte erfaringer, valgte vi at gå langt uden om kæderne.

Valget faldt på Zimmer Optik, der ligger på Frederikssundsvej. Rigtig god beslutning!


Vi fik en supergod service, hvor Isabella fik nogle briller, der klædte hende rigtig godt.,

Da Victor skulle have nye briller var der slet ingen diskussion om, hvor de skulle købes og igen, superservice og  indehaveren Ferat Özyurteri rettede de gamle briller med et snuptag, så Victor kunne bruge dem indtil de nye kom hjem. Behøver jeg at sige, at de blev rettet én gang, og så sad de ordentligt? Selvfølgelig skulle jeg også have nye briller der, og anbefalede ham til min mor og far, der også har købt briller der.

Min mor har briller med usynlig overgang og havde ikke brugt dem, fordi hun ikke syntes hun så særlig godt med dem. Jo jo, de var også fra Louis Nielsen. Zimmer Optik målte dem og fandt ud af, at glassene var monteret forkert, og læsefeltet ikke sad i samme højde i højre og venstre glas, no wonder de ikke passede - og så blev mine solbriller ellers sendt ud til Zimmer Optik til kontrol, og ja, de var også monteret forkert (jeg har ikke læsefelt, så gammel er jeg altså heller ikke!). Lang teknisk forklaring, det korte af det lange er, at Louis Nielsen sendte brillerne til England, hvor de har deres "kvalitetsværksted", retur efter 3 uger, og.....samme fejl igen. SÅ fik jeg pengene tilbage og skyndte mig ud til Zimmer Optik for at købe nye solbriller. Har lige fået dem, billigere end de andre, til gengæld kan jeg se med dem;-)

Det er rart at have fundet en butik, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten og hvor indehaveren brænder for sit fag.

Gallery Puls Art


Er du interesseret i at se og købe nogle dejlige malerier, kan vi varmt anbefale Galleri Puls Art

TBOGM ROLLESPIL


Rollespil for børn og voksne - klik her, hvis du har brug for en erfaren gamemaster eller klik her, hvis du har lyst til at gå til rollespil fast en gang om ugen.
Svømmelæreren


Lær at svømme rigtigt - for både børn og voksne.

Klik her for nærmere oplysninger