USA

USA 2018

I år går turen til New York, derefter flyver vi til Los Angeles og kører lidt rundt i Californien, Arizone, en enkelt afstikker til New Mexico, Utah og retur til LA.
USA 2016


Igen i år gik turen til USA. Denne gang for at fejre sølvbryllup. Vi besøgte Texas, New Mexico og Arizona. Som altid bloggede vi (nogen mere end andre!) Bloggen er her:USAblog

USA 2014


Tjaaa, det der skulle have været "once in a lifetime"tur holdt ikke helt stik. For 5. år drager vi til USA i sommerferien. Denne gang er det Mount Rushmore i South Dakota, der trækker. Jeg har altid gerne ville se det, men det ligger placeret "dumt" i forhold til de andre ting, vi har set. I år skal det være!

Vi begynder i Chicago.

Efter et par dage der, tager vi til Milwaukee, den største by i Wisconsin. Derefter er det Minneapolis, hvor vi selvfølgelig skal se Mall of America og sikkert også en afstikker til nogle af de steder Laura Ingalls Wilder har boet.

Bagefter kører vi til Sioux Falls og Rapid City, jubii, Mount Rushmore og Crazy Horse! For at undgå at køre den samme lange vej tilbage tager vi en afstikker til Denver, hvor vi selvfølgelig også skal se Rocky Mountains. Efter et par dage i Denver kører vi tværs igennem Nebraska, kører ned til Kansas, op til Iowa City og retur til Chicago. Vupti, det var en måneds ferie.

Vi har nogle lange stræk i bilen denne gang, men til gengæld er vi i langt de fleste byer mellem 2 og 3 nætter, så der også bliver tid til at slappe af, svømme og træne! Det sidste er et must, vi skal hjem og løbe Friløb og gerne i en bedre tid end sidst

I skrivende stund er flybilletterne købt, hotellerne er bookede og vi mangler faktisk bare at leje en bil og pakke. US - here we comeUSA 2013

Hm, ja vi opdagede jo at Isabella stadig er at betragte som barn rent krydstogtmæssigt, så vi blev næsten nødt til at bestille endnu en tur. Da der er fare for orkan i Caribien på det tidspunkt er udvalget ret begrænset, så vi har bestilt, noget fantasiløst, den samme tur en gang til.

Vi planlægger hele turen selv og om vi er der i 3 eller 4 uger, jamen det betyder ikke så meget rent prismæssigt. Det dyre er flybilletterne. Vi drager derfor til USA til sommer i hele 4 uger.


Først en uges cruise med Norwegian Cruise Line til Bahamas og Florida, derefter tager vi fra New York til Niagara Falls. Jo, vi har set det før, men ikke om aftenen, og ikke fra den amerikanske side.


Efter Niagara lander vi i Cleveland, et stop ved Amish-folkene, Cincinnati, smut forbi Great Smokey Mountains, Nashville, Memphis (og Graceland), derefter Saint Louis, som lyder helt fantastisk, og endelig et par dage i Chicago.


Dette er i hvert fald den foreløbige plan, måske ændrer vi undervejs.USA 2012


Turen til USA er nu arrangeret og betalt!


Vi har en enkelt overnatning i New York, hvorefter vi tager på krydstogt fra New York - Florida - Bahamas og retur til New York. Samme dag vi kommer retur til New York har vi billetter til Phantom of the Opera. De gratis billetter til 9/11 Memorial er også allerede bestilt. Efter to nætter tager vi nordpå til Cape Cod. Det vil sige, vi tager en enkelt overnatning i Woodbury, som er kendt for....aner det ikke, men der ligger et kæmpe outlet, hvor vi sikkert kan finde et par småting. Dagen efter kører vi til Cape Cod, hvor vi har to overnatninger. Den ene dag skal vi på hvalsafari, ja vi skal naturligvis ikke fange hvaler, kun med kamera. Isabella fejrer fødselsdag mens vi er der, vi tager senere på dagen til Boston (der ligger altså også et outlet liiiiige i nærheden, måske vælger fødselsdagsbarnet at gøre en afstikker dertil??). Vi fejrer Isabellas fødselsdag med at tage til Aerosmith-koncert. Efter Boston går turen til Philadelphia. Vi tager via Lancaster (Amish) til Gettysburg og slutter naturligvis af i yndlingsbyen Washington.


Så lidt spareferie er det da, vi sparer helt vildt meget på at rejse inden Isabella bliver 17 år;-)


USA 2010

 


Så er vi kommet hjem efter 14 dejlige dage i Canada og USA. Vi glæder os allerede til at få sparet op til næste tur og er også begyndt at tale om, hvad vi kunne tænke os at se. Der er mange ting, så det gælder om at begrænse sig. Vi gider ikke de planlagte "kør-selv-ture" mange rejsebureauer lokker med, der er ALT for meget kørsel og for lidt tid på de enkelte steder. Vi kan godt lide at køre bil men har ikke lyst til at køre 400 km om dagen hver dag, der skal også være tid til at fordøje alle de indtryk man får.


Henrik og jeg havde jo besluttet at holde en discount-ferie i år, med en enkelt afstikker til Legoland.


Det var altså indtil vi så, hvad en enkelt afstikker til Legoland koster. Vi regnede lidt på det og med entre i to dage, overnatning, mad, brobizz og alt det der kunne det ikke gøres for under 6000 kr. Så var det at vi for sjov undersøgte hvad en lillebitte charterrejse ville koste for os 4, jamen i forhold til hvad man fik for pengene, ikke såååå voldsomt meget mere. En eller anden burde kappe min internetforbindelse for så var det jo at jeg liiiiiige ville se, hvad det mon ville koste at tage til USA, og forskellen, jamen i forhold til oplevelserne og hvad man får for pengene og bla bla bla….

I hvert fald bad vi vores lokale rejsepusher om at lave et tilbud til os, det første tilbud resulterede i enighed om at Skanderborg (hvor Henriks arbejde denne sommer har bod og Henrik derfor kunne invitere os alle med gratis, mod nogle timers arbejde hver dag) var et fantastisk sted på jorden. Nr. 2 tilbud var noget bedre, så vi er "kommet til" at bestille en rejse til USA til sommer, vi flyver til Toronto, overnatter i to dage, udflugt til Niagara Falls, flyver til San Francisco, overnatter i 4 dage, ned af HIGHWAY 1, overnatter en enkelt gang der, og de sidste 7 nætter er vi i Los Angeles, hvor vi sikkert (helt sikkert!!) skal besøge Universal Studios, Disneyland, ned og vade rundt på Walk of Fame (Henrik mangler vist stadig 4097 stjerner, han fik kun billeder af ca. 200 sidst!) og sikkert også en tur til stranden hvor Baywatch er optaget. Derefter direkte hjem via Toronto.Vi er kommet hjem efter en fantastisk tur og kan næsten ikke vente på at få sparet nok sammen til at tage af sted igen.Nyhavn Rejser har desuden fået lov til at bruge noget af vores blog som inspiration for andre, du finder den sådan ca. her 4 fantastiske uger i USA